ponedjeljak, 12. ožujka 2018.

6 zakona

6 osnovnih zakona života

U našem životu postoje određeni zakoni koje treba poštovati. To pomaže da se ima harmoničnija veza sa Univerzumom, brže ispunjavaju želje i bude srećija osoba.

 1. Što dajete, to vama se i vraća

Ako želite pozitivan i uvažen odnos prema sebi, tada se odnosite prema drugim ljudima pozitivno i sa poštovanjem. Volite ljude, radite dobro, darujte poklone. Naucite da budete velikodušna osoba.

​2. Spoljašnji svijet je ogledalo vašeg unutrašnjeg svijeta

 Ako vam se ne dopada ono što se dešava u spoljašnjem svijetu, zagledajte se duboko u sebe i nađite uzrok. Promenivši to, promijenićete i to što je oko vas. Ako ne volite svoje tijelo, ono postaje mlitavo i bolestno. Osim toga, vaše ne voljenje sebe se reflektuje na ljude oko vas: oni počinju da se odnose prema vama isto kao što se vi odnosite prema sebi.

 3. Slično privlači slično

Dobro privlači dobro, strahovi se materijalizuju, zle misli se vraćaju bumerangom. Birajte ono što želite da privučete ka sebi.

 4. Ljubav stvara čuda

Ljubav je to sa čime treba početi. To je najmoćnija iscjeliteljska sila. Ljubav prema sebi i drugim ljudima je vaš prvi cilj u pozitivnoj transformaciji.

 5. Misli su materijalne

Sve počinje u vašoj glavi. Vaše misli su ključ za sve. Bolest i zdravlje, bogatstvo i siromaštvo vi stvarate sami.

 6. Odgovornost

Zakon o odgovornosti je veoma važan, kao i svi ostali zakoni. Njegova suština je da otpustite ulogu žrtve. Otpustite krivicu i uzmete svoj život u svoje ruke. Vi možete sve, glavno je da vjerujete u to!

To su osnovni zakoni života. Zapamtite ih i budite srećni!

Prevela: Beba Muratović - bebamur.com ​