četvrtak, 2. kolovoza 2018.

tibetanski eliksir

Tibetanski eliksir mladosti i dugovječnosti

Još jedan super recept za pripremu prirodnog lijeka, točnije u ovom slučaju eliksira za zdravu mladost i dugovječan život.

Ovaj recept preporučuje Ajuverda, i jako je popularan.

O eliksiru koji ćemo vas naučiti napraviti pišu mnogi tibetanski liječnici i specijalisti za istočnjačku medicinu. Svrstan je među 10 najboljih eliksira za očuvanje zdravlja i mladosti. Ovaj recept možete pronaći u skoro svakoj zbirci orijentalnih recepata zdravlja.

Evo i načina pripreme ovog tibetanskog eliksira. Sve što trebate su tri lako dostupne namirnice. Svakako isprobajte ovaj prirodni lijek.

Za pripremu ovog čudesnog eliksira biće potrebno samo tri namirnice, a to su: 100 ml svježeg limunovog soka, 200 grama domaćeg meda i 50 ml maslinovog ulja dobre kvalitete.

Temeljno promiješajte sve sastojke i vaš eliksir mladosti je spreman! Jednostavno zar ne!?

Uzimajte pripremljenu smjesu svako jutro po 1 žlicu na prazan želudac.

Ako uzmete za pravilo da ovaj eliksir uzimate svaki dan, za mjesec dana ćete osjetiti njegov pomlađujući efekt, dobit ćete nevjerojatan šut snage i energije, te ćete biti i puno zadovoljniji.

Ovo sredstvo odlično pojačava imunitet tijela, eliksir regulira rad gastrointestinalnog trakta, čisti krvne sudove i jetru, poboljšava ten i uklanja bore. Pored same činjenice da ćete izgledati mlađe, zauvijek ćete se osloboditi opstipacije i nikad nećete saznati što je skleroza. Zaboravit ćete na cistitis ili neku ozbiljnu upalu i infekciju bubrega.

Ovaj eliksir preporučuje se uzimati dva puta godišnje po mjesec dana, u jesen i na proljeće.