ponedjeljak, 13. siječnja 2020.

pun mjesec i kristali

5 kristala koji će vam olakšati razdoblje punog Mjeseca

Za vrijeme punog Mjeseca možemo očekivati intenzivne emocije. Da biste lakše prošli kroz te varljive vode, možete koristiti neke od ovih pet kristala...

Suze Apača ili Opsidijan
Ovaj kristal najučinkovitije pomaže osobama koje su u žalosti zbog nekog gubitka ili traume. Budući da pun Mjesec izvlači te osjećaje na površinu, koji su možda prisutni još od djetinjstva, vulkanski kristal opsidijan pomoći će vam da se pomirite s prošlošću. Možete ga nositi u džepu jer štiti od psihičkih napada i daje pozitivne vibracije.

Kunzit
Ovaj kamen budi suosjećanje, pomaže pri otpuštanju neriješenih trauma iz prošlosti, a pun Mjesec idealno je vrijeme za to. Možete ga držati na radnom stolu da vam daje osjećaj smirenosti. Također pomaže ako se kandidirate za novi posao ili trebate obaviti sličan važan razgovor. Pun Mjesec može biti izazovno razdoblje, stoga možete koristiti kunzit da se ne izgubite u kolopletu emocija.

Lepidolit
Jedan od najpoznatijih i najučinkovitijih kristala koje postoje, ovaj srebrno-ljubičasti kristal sadrži litij koji se koristi za proizvodnju tableta protiv depresije i anksioznosti. Ovog punog Mjeseca pomoći će vam u balansiranju emotivnih bitaka kroz koje prolazite. Najbolji način korištenja je staviti ga ispod jastuka. Osim što održava sklad emocija, sprječava i noćne more.

Topaz
Ovaj kristal dat će egzistencijalni smisao vašem životu. Ako tragate za svojim identitetom, topaz će vam pomoći da nađete smisao nečega što vam se do sada činilo besmislenim. Ako stalno propitkujete o postojanju, topaz je kristal za vas. Najbolji način da ga koristite je staviti ga na mjesečinu i pokušati u njemu ugledati slike koje se pojavljuju. To vam neće poći za rukom nemirnog uma. Morate biti smireni i potom pogledati prizore koji predskazuju budućnost.

Rodokrozit
Ovog punog Mjeseca bit će vam potrebna iscjeljujuća snaga ovog kristala. Ako vam je srce slomljeno, rodokrozit će vas utješiti i osloboditi od tuge. Može se koristiti i za meditaciju, koristite ga kada razmišljate o oprostu. Pun Mjesec može izroniti na površinu sjećanja na rane iz prošlosti, a ovaj kristal vam pomaže da ih lakše razriješite i otpustite.