srijeda, 30. kolovoza 2017.

hrana i sunce

O SIROVOJ HRANI I SUNCU

'Polazim od prirodnih zakona kao i od rezultata koje dobijam praktikovanjem prirodnih sistema o kojima govorim. Ayurveda kao ni drugi poznati sistemi nisu pokazali ni priblizno dobre rezultate kao sto je sirova hrana, gledanje u Sunce, hodanje bosonog, fizicke aktivnosti..Zajedno sa ayurvedskim lekarima smo analizirali rezultate ovakvog i onakvog lecenja i na njihovo veliko cudjenje, kod svih ljudi su sirova hrana i Sunce pokazali zapanjujuce dobre rezultate.
Inace, sirova hrana i Sunce su mnogo stariji od ayurvede ili bilo kojeg drugog sistema i poticu od samog postanka coveka.
Naravno, ayurveda ima veoma dobre metode ciscenja, masaze i mnogo drugih tretmana koje sam iskusila i toplo ih preporucujem. Oko hrane ne delim misljenje sa ayurvedom jer sam se uverila da svakom coveku, bez obzira na tip, sirova hrana prija i leci od svih bolesti. Satvicna hrana - sirova biljna hrana je i duhovna hrana i nekim ljudima nece odgovarati njena visoka vibracija, mogu se osecati nestabilno ali sto se tice fizickog tela, sva hrana osim sirove izaziva starenje i bolesti. U ayurvedi se jednom tipu preporucuje i meso sto je neprirodno coveku, ne moze se variti u ljudskom organizmu i samim tim neprihvatljivo. Verujem da je tokom milenijuma doslo do modifikacije ishrane zbog razlicitih uticaja i usvajanja novih nezdravih navika.'


Dr Sladjana Velkov