četvrtak, 8. veljače 2018.

čistači organizma

Nakon praznične atmosfere i velikih svečanih trpeza, sigurni smo da ste se uželeli i malo laganije hrane.

Predstavljamo super namirnice koje će vam ubrzati metabolizam i obezbediti dovoljno energije.

Artičoke povoljnu utiču na funkciju jetre, što omogućava da se vaše telo lakše izbori sa nagomilanim toksinima. Osim ove dobrobiti, artičoka je bogata vlaknima, proteinima, magnezijumom, folnom kiselinom i kalijumom. Sve u svemu, odlična hrana koju možete uvrstiti u svakodnevnu upotrebu.

Cvekla je fantastična. Puna nutritijenata, minerala i vitamina. Pomaže organizmu da se oslobodi toksina, kao i u procesu varenja. Najbolje je da je konzumirate u sirovom stanju, kao salatu u kombinaciji sa zelenom salatom i limunovim sokom. Toksini neće znati šta ih je snašlo.

Prirodni sokovi

Ne zaboravite na dovoljan unos tečnosti. Pored vode, poželjno je piti i prirodne sokove. Izaberite samo provereno kvalitetne sokove, bez veštačkih dodataka. Ako već niste, predlažemo Vam da obavezno probate Nectar Life organic sokove. Plodovi od kojih nastaju Life Organic 100% sokovi rastu i sazrevaju u posebnim voćnjacima i uz organski sertifikovanu proizvodnju, čuvaju i obezbeđuju sve vitamine i minerale iz voća.

Limun ubrzava varenje stimulišući oslobađanje enzima, dok vitamin C razlaže toksine tako da postaju rastvorljivi u vodi. Na taj način ih organizam lakše izbacuje. Limun se odlično slaže sa svim zelenim povrćem i ribom, zato predlažemo da postane nezaobilazan dodatak vaših zdravih obroka.

Beli luk ima moćna antivirusna, antiseptička i antibiotska svojstva. Svojim svojstvima stimuliše jetru da proizvodi enzime koji potpomažu filtriranje toksina u digestivnom sistemu. Ako ne marite za dobro poznat nusefekat jedenja u vidu dugotrajnog zadaha ili baš danas niste planirali ni sa kim da se vidite, slobodno izvolite.

Zeleno povrće sadrži puno hlorofila koji omogućava vašem telu da se oslobodi toksina, teških metala, hebricida i pesticida unetih hranom. Potrudite se da u svojoj ishrani imate dovoljno zelenog povrća – lisnatog, brokolija, krastavaca, celera… Osim što su osnova zdrave ishrane, zeleno povrće će vam pomoći da vaša koža zablista.

Budite kreativni, pojedite picu ili salatu sa nekim od ovih provereno zdravih sastojaka ili ih uvedite kao dodatke omiljenim obrocima. Uvedite ove super namirnice i za nekoliko dana ćete biti kao novi.

I ne zaboravite da će čišćenje organizma biti uspešnije ukoliko pijete dosta tečnosti.