petak, 1. studenoga 2019.

krađa energije

ZASTITA OD KRADJE ENERGIJE - I deo

Prvi kontakt izmedju dve osobe (jos pre nego sto se rukuju), ostvari se preplitanjem aura. Vec tada mozete steci prvi utisak o kakvoj se osobi radi. Taj prvi utisak je veoma bitan i moze biti iznenadjujuce tacan.
Punjenje tela energijom pomocu ci gong vezbi stvara snaznu vitalnu zivotnu silu. Vezbama ukorenjivanja, koncentracije i meditacije sticemo i snaznu mentalnu privlacnu silu. Svi oni koji steknu kontrolu nad svojim osecajima razviju i snaznu privlacnu silu.
Zbog toga moramo dobro paziti sa kim se upoznajemo i koga sve privlacimo u nas zivot, jer tu privlacnu silu stalno razmenjujemo sa ljudima iz nase okoline. Kontakt se desava preplitanjem aura, mislima, gledanjem u oci, razgovorom, drzanjem za ruke itd.
Sto se tice odnosa sa drugima preporucljivo je da napravite energetsku zastitu, pre kontakta sa osobama za koje osecate da na bilo koji nacin spustaju vasu vibraciju. Posle boravka u drustvu osobe koja vam oduzima energiju osecate se depresivno, iscrpljeno i iscedjeno.
Najbolje bi bilo sto pre otici iz drustva tskve osobe, ali to nije uvek moguce. Do susreta moze doci npr. na radnom mestu pa da ne mozete izbeci kontakt. To ponekad moze da ima i dobrih strana jer mozete iskoristiti npr. radni stol izmedju vas. Prvo i najvaznije je da morate imati jasno izrazenu zelju da ne dozvolite odliv energije.
Ta osoba ne bi smela videti sta radite jer bi onda moglo biti neugodno i njoj i vama. Zaklonjeni stolom polako i neprimetno prekrstite noge i ruke (sake) u krilu. Takav polozaj tela je sam po sebi neka vrsta odbrambenog stita. Noge i ruke zakljucate u tzv. "bravu". Na prekrstenim sakama formirajte Agnishamak mudru, spojite jagodice palca i domalog prsta, ostali prsti ispravljeni.
Na taj nacin cete zatvoriti svoj energetski tok i zaustaviti nasilno izvlacenje energije iz vaseg tela. Ako ste u stojecem polozaju samo stavite desni dlan na pupak a levi preko njega, pomaze i ako nosite privesak sa kristalom crnog turmalina. Uz sporo i duboko abdominalno disanje zadrzite taj polozaj dok je ta osoba u vasoj blizini.
Sve sto je vezano za kradju energije (energetski vampirizam) nije bas tako jednostavno, posto energiju ne izvlace samo ljudska bica nego i razni entiteti. Ovo drugo je jako tesko spreciti, jako tesko ali ne i nemoguce. Nesto malo vise o ovome cu napisati u nastavku ovoga teksta.

Pera Petrovic Tai Chi