srijeda, 6. studenoga 2019.

zaštita energije

ZASTITA OD KRADJE ENERGIJE

"Energetski Vampirizam"- II deo

U prethodnom tekstu sam opisao kako da se zastitite od kradje energije, i od tudje lose energije usmerene ka vama. Sve ovo dodatno komplikuje to sto energiju ne izvlace samo ljudska bica, nego i razni ne ljudski entiteti, astralni fragmenti, demoni i sl. a postoje i razni van-zemaljski uticaji.
Entiteti dolaze iz magijskih obreda ali i iz drugih dimenzija. Sve sto o ovome budem pisao je vise informativnog karaktera, posto nista od ovoga ne bi smelo da se uci ni praktikuje bez nadzora iskusnog ucitelja.
Oni koji imaju ceste kontakte sa astralnim, njima su aura i energetski kanali oslabljeni cestim gubitkom energije. Do napada dolazi najcesce kada su covekova volja i aura oslabljeni. Kada osete emocionalnu prazninu u coveku tu se takodjer veoma brzo i lako nakace.
Tada dolazi do stvaranja pukotina u nasem energetskom stitu i nasoj odbrani. Prilikom nakacenja entitet crpi energiju svoga domacina poput svakog drugog parazita. On moze da opstane samo dok ima izvor za svoje energetsko hranjenje. Oni se hrane energijama iz niskih vibracija: straha, besa, mrznje i sl. Energetsko hranjenje iscrpljuje domacina i moze da dovede coveka do psihofizickog rastrojstva,
Entiteti takodjer poseduju svest, a cesto iz nekih razloga i osvetnicke namere prema svom domacinu. Neki od entiteta uporno prate svoga domacina kroz reinkarnacije. Bili su nakaceni na domacina u proslom zivotu, nakacili su se ponovo u ovom a verovatno ce se nakaciti i u sledecem zivotu. Sve to se desava iz osvetoljubivih namera da kazne domacina za nesto iz proslih zivota.
Neki od entiteta se otkace od domacina trenutak pre smrti, pa ga sacekaju nakon reinkarnacije i ponovo se nakace. Kad se nesto iz proslosti stalno ponavlja i ne mozete ga se resiti, to je jedan uzas koji se na sanskritu zove "Purva Samskara" (utisci iz proslosti). Ovo se desava zato sto ne znate kako da otpustite, pa to traje kroz vreme u nedogled.
Jedine prirodne zastite koje nase telo poseduje su aura i imunitet. Aura je svetleci jajoliki oblik pulsirajuce energije koji okruzuje i prozima nase telo, sireci se oko 1,5 do 2 m. na sve strane oko njega. Radi se o vise-dimenzionalnom pulsirajucem energetskom omotacu, sastavljenom iz 7 slojeva tzv. "auricnih tela". Aura sadrzi informacije o zdravstvenom stanju, emocijama, karakteru itd.
Oni koji znaju da je citaju mogu otkriti bolesti pre nego sto se manifestuju na fizickom nivou. Mozete videti necije misli i namere pre nego sto ih sprovede u delo. Preko aure energetski komuniciramo sa drugim energijama i bicima. Ako je aura snazna tesko ce bilo sta proci kroz nju, ali ako je oslabljena entiteti to osete i odmah pokusaju da se nakace. U tom slucaju treba da radimo meditacije za jacanje aure.
Metode borbe sa neljudskim entitetima. Postoji jedna hajde da je uslovno nazovemo "mudra", koja se moze kombinovati sa jos nekim tehnikama i uspesno koristiti u ovoj borbi. Kombinacija ovih tehnika stvara neprobojni stit oko tela. Ovde se ne radi o indijskim joga mudrama, nego o jednom specijalnom rasporedu prstiju obe sake.
Ove tehnike nam dolaze sa visokih razina ucenja izvorne Buda skole - BUDA FA (Univerzalna nacela i zakoni Univerzuma). Radi se o najjacoj metodi zastite od nasilnog izvlacenja energije i mentalnih napada. U sledecem delu cu napisati jos nesto malo o tim metodama, izvinite sto sam se ovoliko raspisao ali nije moglo krace.

Pera Petrovic Tai Chi