srijeda, 3. travnja 2019.

tinktuta za srce

TINKTURA ZA SRCE – BILJNA FORMULA ZA POBOLJŠANJE RADA SRCA
SASTOJCI (TEČNI BILJNI EKSTRAKT)

Plod crvenog gloga (Crataegus laevigata), Sveži cvetovi crvene deteline (Trifolium pratense), Srdačica (Leonurus cardiaca), Sveži beli luk (Allium sativum), Sveži đumbir (Zingiber officinale), Ljuta paprika (Capsicum annuum)

KAKO OVA FORMULA RADI

Formula „Srce“ je napravljena od kvalitetnih bobica crvenog gloga ubranih u divljini, koje oblažu i štite vaše srčane ćelije. One sadrže brojne fitohemikalije koje pomažu da vašesrce pumpa lakše i sa više snage. Ove bobice, takođe potpomažu zdravlje srčane cirkulacije i pravilnih otkucaja srca, kao i snažan srčani podsticaj starijim osobama, dajući im više energije.
Ostale snažne biljke u ovoj formuli (poput cvetova crvene deteline i belog luka) klinički su dokazane kao lekovita sredstva koja pomažu u održavanju zdravog nivoa krvnog pritiska i holesterola. Srdačica ima jak uticaj na regularnost srčanih otkucaja. Poslednje, ali ne i najmanje važne biljke, ljuta paprika i đumbir se koriste kao lekovita sredstva za zdravlje srca širom sveta, i spasile su mnoge živote. Dok ljuta paprika prvo šalje više krvi u srce, đumbir podstiče kretanje krvi ka ekstremitetima i nazad, što ih čini dinamičanom kombinacijom za povećanje cirkulacije u telu.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULA

Svako treba da zaštiti svoje srce, mozak, krvne sudove, arterije, vene i kapilare…SVAKO. Zaustavljanje broja umrlih od srčanih oboljenja je jedan od najvećih prioriteta prirodne medicine. Dr Šulc je jednom rekao, „Zamislite tempiranu bombu ispod vašeg automobila, ali umesto da detonirate bombu, vi perete auto i možda mu poboljšavate performanse. Sve ove stvari popravljaju izgled vašeg auta i pokreću ga bolje, ali sutradan, bomba i dalje može da eksplodira. Formula „Srce“ može da vam pomogne da detonirate ovu tempiranu bombu.“
Formula „Srce“
Bolesti srca i cirkulacije je ubica broj 1 u savremenom svetu! U stvari, srčani i moždani udari ubiju preko milion stanovnika SAD-a svake godine! Preko 96 miliona stanovnika SAD-a pati od hipertenzije (visokog krvnog pritiska), vodećeg uzročnika srčanih i moždanih udara. Zaštitite svoje srce danas!

NAČIN UPOTREBE

Od 70 kapi 3 puta dnevno, pa do 140 kapi 5 puta dnevno. Pije se sa vodom, ceđenim sokom ili mlakim čajem. Promućkati pre upotrebe.

NETO MASA

50 ml

ČUVANJE

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece

ROK TRAJANJA

Neograničen.

SRCE – BILJNU FORMULU ZA POBOLJŠANJE RADA SRCA možete poručiti putem naše e-prodavnice ili putem telefona (+381) 061/166-2577.