utorak, 18. srpnja 2017.

zašto smo gladni?

Dragi Prijatelji,

Zamislimo da smo gladni, da se najedemo ogromne salate ili gomilu voca i napunimo stomak hranom a krv hranljivim materijama i vise ne osecamo glad. Ukoliko se minut posle toga na stolu pojavi toplo jelo koje inace obozavamo, odjednom cemo osetiti veliku glad i jescemo opet. Ko je tu gladan? Mi svakako nismo jer smo se upravo najeli voca i povrca i zasitili se.
Kada se hranimo kuvanom hranom, a posebno industrijskom "hranom" i mesom, u nasem telu imamo parazite u ogromnim kolicinama. Oni zive u crevima, organima, mozgu, srcu, svuda. Kao i sve zivotinje, i paraziti imaju grupnu svest. Kao sto ptice u jatu znaju gde da se krecu jer sve imaju jedan zajednicki um, kao sto krda znaju, kao sto mravi znaju..tako i paraziti imaju grupnu svest. Kada je telo prepuno parazita, oni preuzimaju svest zivotinje ili coveka i mi vise ne vidimo ljudsko bice u tom coveku. Covek je Dusa, ne telo, ne licnost. Covek moze biti samo nasmejan, pun ljubavi, dobrote, milosti. Sve ostalo sto vidimo ne potice od Duse i nije covek vec nesto drugo sto je korumpiralo to telo. Glad u gore pomenutom slucaju osecaju paraziti ne mi.
Osim parazita, postoje i razna druga bica, Gnostici su ih zvali Arkoni, to su pandani demonima, sejtanima u nekim kulturama, bica koja su takodje paraziti jer se hrane energijom koju covek proizvodi. Kada smo na nisko-frekventnom nivou, odnosno kada se hranimo delovima tela mrtvih zivotinja ili njihovim ekskretima, ili pak industrijskim "hranom" mi spustamo nasu telesnu frekvencu i stvaramo pogodnu sredinu za Arkone da se nasele. Oni takodje kao i paraziti preuzimaju nasu svest pa nasa Dusa mora da se prikrije i cuti dok su oni za kormilom naseg tela. Protiv njih je najbolji lek ishrana sirovim vocem i povrcem kao sto je naglasavao Sveti Vasilije Ostroski, i podizanje telesne vibracije osmehom i dobrim delima. Kada osecamo ljubav, sto zajedno sa miloscu kreira najvisu frekvencu, oni se razbeze od nas.
Takodje, razlog psihickih poremecaja moze biti i prekid u energetskim kanalima kada nema dobre koordinacije fizickog tela sa ostalim telima. Fizicko telo je samo kondenzovano duhovno telo.
Sta treba raditi? Potrebno je najpre prestati sa losim navikama, izbaciti sve zivotinjske i industrijske produkte, preci na sirovu hranu koliko je moguce vise, ocistiti jetru i creva gde ima najvise parazita. Paraziti se inace hrane samo toksicnom hranom. Sto vise se izlagati Suncu i cistom vazduhu koji nas takodje ciste i hrane. Izbegavati ljude od kojih nam se steze stomak i iznerviramo se kad smo u njihovom drustvu. Ugasiti televizor. Ne pusiti i ne piti alkohol. Sve prostorije redovno cistiti dimom od tamjana koji je odlican cistac od etericnih parazita. Ne slusati toksicnu muziku.
Sve to nije lako izvesti kada je covek na muci ali svako od nas ima nekog rodjaka ili prijatelja koji moze da pomogne i pruzi podrsku. Potrebno je da se ne kupuje toksicna hrana, da je nema u kuci pa nece biti ni iskusenja, da se posvetimo toj osobi par meseci dok joj sve te zdrave novine ne predju u naviku, posle moze i sama. Posle 2-3 nedelje, telo se cisti od starih navika i lakse preuzima nove.

Dr Sladjana Velkov