subota, 28. rujna 2019.

iscijeliti sebe

Problem ili patnja je u suštini posledica nesklada između Duše (srce, intuicija, kreativnost, božansko) i Ega (um, želje, okolina, očekivanja). Ove dve strane možemo da uravnotežimo ili pomirimo introspekcijom, svesnim disanjem, osećanjem i kvalitetnim vođstvom. Također, između procesa pomirbe i udruživanja srca i uma postoji tajni sastojak bez kojeg uspeha nema. To je Ljubav, Ljubav prema Sebi i Drugima. Ljubav Nam je dar s Neba, ne možemo da je zaslužimo ili zaradimo. Možemo da je pozovemo u svoj Život, da se svesno otvorimo, da je zamolimo i dopustimo.

Put isceljenja zahteva suočavanje Indivudue sa sopstvenim greškama, tj. odlukama koje nisu bile u skladu sa njegovom prirodom, dušom ili voljom Izvora. Uvid je samo prvi korak. Ostaje Dopuštanje Izvoru da nas pomeri, izmesti, sruši sve lažno u našem životu i ispravi naš Put. Čovek to ne može da uradi sam.

Dakle, slediti svoje srce (Dušu), koristiti um (tehnike) kao alat i dopustiti Izvoru da nas ispuni. To troje. A najveće od svih jeste Ljubav.

Natali Momirovic, psiholog i energetski terapeut