utorak, 13. kolovoza 2019.

bioenergija

Bioenergija je život.
Kada se kaže da neka osoba isceljuje bioenergijom, ona zapravo radi sa energijom koja pripada grupi eteričnih energija koja je upravljana od strane enteričnog kompleksa svesti. Kako vas ne bih možda zbunio stručnim izrazima, možemo jednostavno reći "Duša, isceljuje Bioenergijom".
Čovekovo telo je sastavljeno od Energije - Duše, Energetskog polja - Aure i Materijalnog tela - Fizičko Telo.
Kada organi rade oni razmenjuju energiju koja struji kroz naše telo. Duhovni učitelji kažu da je ta energija naša duša, a njeno zračenje je naša aura. Kada energija zračenjem izlazi iz našeg tela ona pravi energetsko polje koje je prema učenjima sastavljeno od sedam slojeva i svaki sloj ima svoju funkciju.
Nauka je dokazala da ljudski mozak, njegov svesni deo može koristiti do 20 neurosekvenci u sekundi, dok podsvesni može koristiti i 20 miliona neurosekvenci u sekundi. Neki duhovni učitelji kažu da dok je čovek svestan može raditi najviše samo do 20 radnji u istoj sekundi, dok kada spava i kada nije svestan može raditi i više miliona radnji.Većinu vremena ljudi su u takozvanom "automatskom pilotu", gde njihova podsvest upravlja radnjama, mnogo bolje nego što bi to svest ikada mogla. Primera radi, kada jednom naučite da dobro vozite bicikl, vi ćete i posle mnogo godina bez vožnje bicikla itekako umeti da vozite bicikl. To je zato što ste programirali svoju podsvest i vi možete da koristite program kada god to poželite. Kada naučite neku radnju dobro, vi ste ucrtali mapu neuro sekvenci koje će se u sekundi sprovoditi. Tako kada sednete na bicikl, kao iskusan vožač bicikla, vi ćete moći odmah za zavrtite pedale i krenete sa vožnjom, dok će pritom vaš mozak koristiti već naučene radnje i automatski ih sprovoditi. Tako je i sa svakom drugom radnjom. Kada jednom dobro naučite da usmeravate bioenergiju kroz sebe, vi ćete znati uvek. Kažem usmeravate jer bi bilo koji drugi termin bio neispravan. Drugim rečima vi trebate da napravite mapu neuro sekvenci koje ćete kasnije koristiti. U Slučaju rada sa bioenergijom trebate da radite na svojoj duhovnoj praksi. Jedna od najrasprostranjenih duhovnih praksi je molitva, koju mnogi rade. Kada vam molitvu rade monah ili neka osoba koja je dugo na duhovnom putu molitve, zasigurno će imati mnogo boljih rezultata nego kada to radi osoba koja se tek upoznala sa molitvom. Dok monah ili monahinja rade molitvu oni i energetski šalju informaciju koja može dosvesti do isceljenja.
Tako u slučaju isceljivanja bioenergijom vi trebate da naučite da pokrećete energiju kroz sebe i da znate u kojoj situaciji šta radite. Zapravo trebate da naučite kako postižete medijalno stanje, gde vi možete da usmeravate bezbedno energiju, jer kada usmeravamo energiju, možemo ili davati svoju energiju ili možemo uzimati energiju iz okoline i usmeravati gde treba; u procesu prolaska energije kroz nas. Kako volim da kažem ja sam obična antena koja uzima energiju iz okoline i usmerava je gde treba. Kada ste naučili kako uzimate energiju iz okoline i usmeravate je, onda trebate da naučite kada trebate davati energiju, a kada trebati vaditi višak energije.
Posvećenost i znanje će nam omogućiti da lakše radimo i da kvalitet našeg rada, bude konkretan i merjiv na svaki način. Pre svega očigledan rezultat. Na primer osobi kojoj se radio tretman, prestala je glavobolja...
Svi mogu raditi sa bioenergijom, tačnije da se pravilno izrazim, svi koji žele (iskreno) mogu se baviti bioenergijom i cilju isceljivanja sebe i drugih.

Dragana Cvejić