utorak, 18. prosinca 2018.

iscjeljenje je u nama

Ono što krasi ovaj 21. vek jeste razvoj divergentnog mišljenja, pa je tako danas moguće čak i naučno odgovoriti na mnoga mistična pitanja koja su zadirkivala mislioce proteklog razdoblja. Proces prihvatanja ovog načina razmišljanja će potpuno promeniti sistem obrazovanja koji je do sada ograničavao vidike. Na primer, danas umetnost razumemo na još jedan način: znamo da kada pogledamo u nešto lepo što nam stvara lepe emocije, organizam razvije više od 300 određenih biohemijskih procesa koji imaju isceljujući efekat na naše telo. Isto se dešava u procesu umetničkog stvaranja.

Kada odemo u prirodu i divimo se nekom pejzažu to je veoma važan momenat za ceo naš život, to je isceljujući momenat. Danas je poznato na koji način prijatan zvuk utiče na naše telo. Ako tome dodamo i pogled na nešto lepo ili vežbe vizualizacije, poznato je da će organizam proći kroz ogromnu regeneraciju svih ćelija tj. podmlađivanje ćelija razvojem određenih hormonskih procesa.

Dakle, isceljenje je u nama! Svi hemijski elementi za balansiranje zdravlja se nalaze upravo u našem telu. Nije nam potrebno ništa spolja. Pokretač optimizacije određenih hemijskih elemenata je naša svest tj. podsvest. Redovnim emitovanjem određenih emocija koje daju nalog mozgu za određeni rad mogu da naprave čuda u našem telu i celokupnom biću.