utorak, 18. listopada 2016.

čišćenje parazita

Očistimo se od parazita, delujmo preventivno...

Jasno, morate učiniti 3 stvari:

– Ubiti parazite u svim stadijima

– Prestati unositi IPA u svoje tijelo

– Izbaciti metale i otrove iz tela i ozdraviti

Mi vjerujemo da je svaki parazit jedinstven i da postoje različiti lekovi za uništavanje svakog od njih. Najbolji lekovi kao Praziquantel i Levamisole ili čak Flagyl i Piperazine, ubijaju nekoliko vrsta parazita. Ali to nije praktično kada su prisutne gomile različitih parazita. Najbolje bi bilo da ih sve zajedno uništimo, iako samo crijevni metilj uzrokuje rak. Nije čudno da neko ima desetke (ili više) parazita u sebi. Možete pretpostaviti da ih i vi imate. Naša tela su dovoljno velika da opskrbe hranom i skloništem mnogo takvih slobodnih doseljenika. Da su smešteni vani gde bismo ih mogli videti ribali bi se četkama do krvi. Ništa nije odvratnije od pomisli na horde grizućih, žvačućih, puzajućih, sisajućih bića na našem telu. Ali što je s onima unutar našeg tela? Ne možemo se videti iznutra, pa pogrešno pretpostavljamo da tamo ničega nema.

Komentar Dr. Sladjana Velkov  – Kiselost se resava sirovom biljnom hranom. Najalkalnije su zelene lisnate biljke. Sluz se resava izbegavanjem zivotinjske hrane, posebno mleka.
Paraziti ce nestati kada budete praktikovali predhodno. Mozete uzimati i ulje od origana po 1 kap nekoliko puta dnevno.

P.S. iz davnina poznat stari narodni lek za resavanje problema sa glistama je Beli Luk. Skuvati 3 cele u ljusci glavice belog luka u pola litre vode(da lagano uvri do 2 dcl). Luk se mora skroz raskuvati, da bude mekan a sav sadrzaj iz njega da ostane u vodi. Procediti, piti u toku dana na prazan zeludac i gliste garant izlaze van. Voditi racuna, jer onaj ko ima problema sa nizim pritiskom/ tlakom neka to ne radi na svoju ruku, jer u protivnom, sam je odgovoran za sebe i svoje zdravlje. Poznato je da beli luk snizava pritisak.
Parazite – viruse, bakterije, gljivice, gliste i drugo – ima svaki čovek jer živimo u svetu u kome jedan život postoji na račun drugog. Čovek živi svoj život, a paraziti (virusi, mikrobi, gljivice, gliste u čovekovom organizmu) – svoj. Između organizma domaćina parazita i samog parazita postoji poseban odnos. Parazitu je potreban domaćin da bi mogao da živi, a domaćinu treba parazit da bi mogao da održi svoj imunitet na dovoljno visokom nivou. Ispostavlja se da je to normalno, prirodno stanje života. Neprirodnim ono postaje samo kada je narušena ravnoteža između imuniteta i parazita. U tom slučaju paraziti su izazivači, uzročnici bolesti. Ako se organizmu blagovremeno ne pomogne on može da strada. I tu se susrećemo sa tri pojma – potrebnim nivoom znanja, imunitetom, zaštitnim silama organizma i parazitima.

KAKO PARZITI UTICU NA ZDRAVLJE COVEKA?

Možemo li se rešiti parazita? Parazita se možemo rešiti. Postoji prirodna metoda čišćenja od parazita, koju je razradila doktorka Clark – antiparazitni program zajedno sa EHO-ZAPPEROM -biododacima ishrani Green-World -moze pomoci u lecenju svih hronicnih bolesti kao i kancera -side i Hiv-a.

ZELENI SVET -ZDRAVLJE IZ PRIRODE

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003631083297/

ZAPER – JEDNOM GA NABAVITE UVEK GA IMATE

http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/HuldaKlark.pdf

EHO-ZAPPER „EHO-Zapper“ je digitalni mikroprocesorski aparat, koji pri radu proizvodii visokofrekventne jednosmerno – pulsirajuće signale (struje) niskog naponskog inteziteta. Konstruisan je po principima Dr Clark i omogućava uništavanje parazita, gljivica, bakterija i virusa u ljudskom organizmu, ne oštećujući na bilo koji način ljudske ćelije. Kada su ovi patogeni organizmi eliminisani, moć ozdravljenja tela se u potpunosti oslobađa, vraćajući zdravlje u veoma kratkom vremenskom periodu. Zapper-om pročišćavate krv i limfne tečnosti, kanale glavnih organa, zidove creva i stomaka i centralni nervni sistem od patogena, što će značajno, tj. skoro odmah podići Vaš imuni sistem.

NAČIN PRIMENE
Tretman je programiran na 61 min. Jedan tretman se sastoji od 3 priključenja na aparat od po 7 minuta svaki, sa pauzama od 20 minuta između. Ceo tretman izgleda ovako: 7-20-7-20-7.

LEKOVITE FREKVENCIJE Lekovito dejstvo određenih frekvencija, struja niskog inteziteta na organizam prvi je ustanovio Nikola Tesla. On je otvorio put razmišljanjima i istraživanjima koja su dovela do vrlo konkretnih rezultata. Jedna od znatno kasnijih posledica njegovih eksperimenata nesumnjivo je i već čuveni „elektronski antibiotik“ dr Hulde Regehr-Clark, popularno nazvan „Zapper“. Klarkova je otkrila jednostavnu istinu – da svi živi organizmi imaju neki karakterističan frekventni opseg u kome emituju – neku vrstu svog električnog „potpisa“ ili električnog „otiska“. U celini uzevši, što su organizmi primitivniji, to je niži njihov frekventni opseg. Viši organizmi imaju više frekvencije, a opseg im je širi. Ove frekvencije se mogu egzaktno izmeriti, i ona je to i učinila – za većinu poznatih parazita, plesni, virusa, bakterija, crva, vaški, gljivica i td. Frekventni opseg patogenih organizama je daleko ispod donjeg praga ljudskih frekvencija. Ono što je njena otkrića učinilo krajnje praktično primenljivim – bilo je saznanje koje je potvrdila eksperimentom: da svi mikroorganizmi, pa čak i manji organizmi kad se izlože sopstvenoj frekvenciji koju emituje neki drugi izvor, recimo standardni električni generator frekvencija, čak i pri vrlo slaboj struji (koja sama po sebi nikad ne bi mogla da im naškodi) u roku od nekoliko minuta umiru. Kao što vidimo „poklapanje frekvencija“ ili možemo reći nastanak „biološke rezonanse“ je kobno za parazite.

ZAPER – JEDNOM GA NABAVITE UVEK GA IMATE