Doručak
Ujutru prvo popijem veliku čašu vode zagrejane do sobne temperature. Potom uzmem dve kašičice manuka meda sa Novog Zelanda. Doručak je musli bez glutena ili ovsena kaša. Dodam malo badema, oraha, kikirikija, seme suncokreta ili bundeve. Voće jedem odvojeno ili dodam u ovaj miks, malo kokosovog ulja, bademovo mleko ili kokosovu vodu.
Ručak
Ugljeni hidrati. Pasta bez glutena od kvinoje ili heljde i povrće. Pečene paprike, paradajz, krastavac, brokoli, karfiol, boranija, šargarepa... Maslinovo ulje i malo soli.
Užina
Gel sa 25 miligrama kofeina. Tokom meča uzmem suvo voće, kašičicu ili dve meda.
Večera
Proteini. Meso ili riba. Biftek, piletina ili losos. Najviše volim pečeno meso ili meso spremljeno na žaru, a ribu kuvanu na pari. Uz to jedem kuvano povrće, poput šargarepe ili tikvica.