ponedjeljak, 19. rujna 2016.

test

Wellness test – Upitnik koliko zdravo živite

1.U odnosu čoveka prema njegovom otuđenju od prirodnih zakona nalazi se njegov odnos prema sopstvenoj budućnosti. Od toga šta i od čega jedemo danas zavisi naše zdravlje sutra. Korist prirodne ishrane priznaju mnogi ali ne poštuju svi principe života.
2.Da li ste sigurni da u hrani koju unosite ima dovoljno proizvedenog života tj. da li ste u stanju da proizvedete onoliko života koliko ste u stanju da uništite svojom ishranom.
3.Da li u svojoj ishrani koristite proizvode do kojih ste u stanju da dodjete bez fabrika prehrambene industustrije – koliko upravljate svojim životom? (Brašno je svako samleveno zrno žitarica ili mahunarki)
4.U kom krugu života egzistira vaša ishrana? Gde vi živite?
5. Koliko krava je silovano i koliko teladi je ubijeno zbog vaše mlečne ishrane, tj. koliko vaša ishrana sadrži mlečnih proizvoda?
6.Kakvu vodu pijete i ko je kontroliše?
7.Koliko često u svojoj ishrani koristite namirnice od ubijenih žitelja zemlje?
8.Koliko je vaš fizički rad adekvatan vašim konformističkim potrebama?
9.Da li ste zadovoljni svojim životom? (I životom drugih oko vas?)
10.Ko to sem vas kontroliše vašu koncentraciju na posao, učenje i rešavanje životnih problema?

Ovo je samo malo korigovan tekst uz pomoć negacija – Upitnik o wellnes stanju našeg tela i uma renomiranog proizvodjača pomoćnih lekovitih sredstava.

Takodje aplikativno na magazine o holističkom, nutricionističkom i ostalim pristupima životu, koji nude uz eliksire za večnu mladost i dug život i meso selenom obogaćenih, te lekovitih mrtvih niskomasnih pilića, zečeva i ribe.